APPLE BESPLATNO DELI NAJNOVIJI IPHONE: Evo gde možete da ih dobijete!

Danas od 17 sati najviši čelnici kompanije će u Knez Mihailovoj ulici (ispred Instituta “Servantes”) podeliti čak 10.000 novih iPhone-a, 6 i 6 Plus. Zapravo, oni će koštati samo 1 dinar, ali nećete imati obavezu nikakvog ugovora sa operaterom.

Apple je zvanično počeo sa prodajom iPhone-a u Srbiji tek krajem prošle godine. Poznato je da je div iz Kupertina jedna od najbogatijih kompanija na svetu, njena vrednost procenjuje se na više od 710 milijardi dolara. Za sve fanove u Srbiji, kompanija Apple spremila je veliko iznenađenje.

Naime, danas od 17 sati najviši čelnici kompanije će u Knez Mihailovoj ulici (ispred Instituta “Servantes”) građanima Srbije podeliti čak 10.000 novih iPhone-a, 6 i 6 Plus. Zapravo, oni će koštati samo 1 dinar, ali nećete imati obavezu nikakvog ugovora sa operaterom.

Ovo je zaista divno iznenađenje i pokazatelj koliko Apple zaista ceni ljude i svoje potrošače.

Kao da ovo nije dovoljno iznenađenje, sedište Apple-a u Srbiji najavilo je “nešto veliko” za sve koji u 17 sati dođu u Knez Mihailovu. Iako smo kontaktirali s njima nismo uspeli da dobijemo dobijemo informacije o čemu se radi. Da li je reč o još nekim nagradama moraćemo da sačekamo i vidimo.

Očekuju se veliki redovi u centru grada, pa ukoliko želite da besplatno dobijete iPhone, predlažemo vam da već krenete u Knez Mihailovu i zauzmete red.